ISMERKEDJEN MEG CSAPATUNKKAL!

Fáradhatatlanul dolgozunk azon, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek.

VAS KÁROLY

ÜGYVEZETŐ, TULAJDONOS

Károly 1986 óta tevékenykedik az építő- és szakipar számos területén. Elsőszámú célja az innováció és az ügyfelek elégedettsége.

“Az elmúlt 20 évben oly sok társas és családi ház, üzlet, vállalkozás életét forgattuk fel a hagyományos csatornajavítással és láttuk a rendkívüli Megrendelői traumát, melyet a bontás és a helyreállítás okozott. Egyenes út vezetett a sokkal kíméletesebb és sokszor takarékosabb béleléses javítás felé. Ma már biztosan mondhatom, hogy a megrendelők mosolya, amit a munka végeztével látunk, a legjobb bizonyíték arra, hogy jó úton haladunk.”

HEGYMEGI ANDREA

IRODAVEZETŐ

A profi irodai háttértámogatás ma lassan fontosabb, mint maga az érdemi szakmai munka. Andrea közel tíz éve tolja a cég szekerét, annak ellenére, hogy még mi is naponta száz felé szabdaljuk a drága idejét. Kérjük ügyfeleinket, forduljanak hozzá bizalommal, igyekszik majd gyorsan, hatékonyan segíteni.

NÁTYI ATTILA

JUNIOR PROJEKTASSZISZTENS

Attila nemrég csatlakozott csapatunkhoz. Már az első hónapok tapasztalata azt mutatja, hogy remekül sikerült beilleszkednie. Jól látszik, hogy számára is első a kiváló teljesítmény, vagyis a munkáltató és a megrendelő elégedettsége. Végtelen türelemmel segítjük Attilát, hogy mielőbb neki is a kisujjában legyen a kellő tudás.

MOLNÁR CSABA

SENIOR PROJEKTASSZISZTENS

Kint, bent, lent, fent, alul, felül, elöl és hátul. Csaba nagyjából ennyi helyen veszi ki a részét a munkából, kulcsfontosságú csavarja a csapat motorjának. Ja, és ha fellapozzák a lexikont a pontosság szónál, Csaba arca ott lesz.

csatornabeleles.hu

MC REKORD KFT.
6724 Szeged, Pacsirta utca 1.

Cg: 06-09009015
Adószám: 13199052-2-06
Építőipari Kivitelezői Nyt. Szám: 34 A 00752
Kamarai Reg Szám: CS13199052

Vállalkozói felelősség biztosítónk a