ISMERKEDJEN MEG CSAPATUNKKAL!

csapat

Fáradhatatlanul dolgozunk azon, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek.

VAS KÁROLY

ÜGYVEZETŐ, TULAJDONOS

Károly 1986 óta tevékenykedik az építő- és szakipar számos területén. Elsőszámú célja az innováció és az ügyfelek elégedettsége.

“Az elmúlt 20 évben oly sok társas és családi ház, üzlet, vállalkozás életét forgattuk fel a hagyományos csatornajavítással és láttuk a rendkívüli Megrendelői traumát, melyet a bontás és a helyreállítás okozott. Egyenes út vezetett a sokkal kíméletesebb és sokszor takarékosabb béleléses javítás felé. Ma már biztosan mondhatom, hogy a megrendelők mosolya, amit a munka végeztével látunk, a legjobb bizonyíték arra, hogy jó úton haladunk.”

HEGYMEGI ANDREA

IRODAVEZETŐ

A profi irodai háttértámogatás ma lassan fontosabb, mint maga az érdemi szakmai munka. Andrea közel tíz éve tolja a cég szekerét, annak ellenére, hogy még mi is naponta száz felé szabdaljuk a drága idejét. Kérjük ügyfeleinket, forduljanak hozzá bizalommal, igyekszik majd gyorsan, hatékonyan segíteni.

DEBRECZENI ÁDÁM

FEJLESZTŐ, PROJEKTFELELŐS

Ádám a javítási technológiák fejlesztéséért és a projektek sikeres kivitelezéséért is felel. Számos munka során sikerült bizonyítania rátermettségét és azt, hogy megérdemelten tagja egy sikeres csapatnak. Számára nincs leküzdhetetlen kihívás!

VAS BENCE

MARKETING ÉS WEB

Bence vállalkozásunk webes és szervezeti fejlesztéséért felel. Szerinte minden nap érdemes felkelni egy olyan cél érdekében, aminek a DNS-e a profizmus és az elhivatottság. Ezt megjelenésünkön keresztül is szeretnénk kommunikálni ügyfeleink felé.

MOLNÁR CSABA

PROJEKTASSZISZTENS

Kint, bent, lent, fent, alul, felül, elöl és hátul. Csaba nagyjából ennyi helyen veszi ki a részét a munkából, kulcsfontosságú csavarja a csapat motorjának. Ja, és ha fellapozzák a lexikont a pontosság szónál, Csaba arca ott lesz.

csatornabeleles.hu

MC REKORD KFT 6724 Szeged, Pacsirta utca 1. +36302286640 info@mcrekord.hu

Cg: 06-09009015 Adószám: 13199052-2-06 Építőipari Kivitelezői Nyt. Szám: 34 A 00752 Kamarai Reg Szám: CS13199052